ex ~thereau~ ,new nick Rapk1d
Salut [b]Vizitator ! Ai postat pana acum 5mesaje.
Esti inscris din data de
.[color=green]
Ultima vizita a fost in .
Sa ii uram bun venit lui GarryBlakeney4 , ultimul membru! Inregistreaza-te si intra in staff-ul nostru![/b]

Stiri din Sport ultima ora

In jos

Stiri din Sport ultima ora

Mesaj Scris de Alin la data de Sam Oct 02, 2010 10:14 pm

Asociaţia Suporterilor Stelişti: Îi urăm lui Lăcătuş să ajute Steaua să redevină unul dintre simbolurile de civilizaţie

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a anunţat, într-un comunicat, că a luat act "cu bucurie" de revenirea lui Marius Lăcătuş la Steaua, subliniind că îi doreşte acestuia să ajute gruparea să "redevină unul dintre simbolurile de civilizaţie ale fotbalului românesc".

"Tocmai pentru că îl iubim atât de mult ne simţim datori să-i amintim lui Marius Lăcătuş că Steaua de astăzi nu mai este Steaua pe care el a cunoscut-o şi pe care o iubim toţi. Apreciem sacrificiul de a veni de departe pentru Steaua dar uneori a fi stelist înseamnă mai mult decât a-ţi dori un titlu de campion. Pentru că îl stimăm atât de mult, sperăm să fie garantul profesionalismului şi dorinţei de performanţă la clubul nostru, readucând atmosferă, onoarea şi fair-play-ul atât de caracteristice Stelei LUI de odinioară, elemente pe care astăzi, din păcate, nu le mai regăsim.

Dorim să-i transmitem pe această cale lui Marius Lăcătuş că şi în numele lui suporterii stelişti au protestat în ultimii ani, în lupta lor pentru a reinstaura normalitatea la Steaua. Am făcut-o pentru ca TU, împreună cu Hagi sau Ienei, Boloni sau Piţurcă, Balint sau Tudorel, să ne readuceţi bucuria de a fi în tribune, sentimentul că suntem parte integrantă a ceva mult mai important decât un simplu meci de fotbal, în care învingătoarea luptă pentru o sumă de bani", se arată în comunicatul citat.

AISS susţine că singurul lucru cerut de fani în toţi aceşti ani a fost respectul:

"Respectul cuvenit pentru fanii care cer promovarea unor valori, respectul pentru spectatorii care vin pe stadion şi plătesc bilet pentru a urmări echipa favorită, respectul pentru fanii care îşi sacrifică săptămână de săptămână viaţa pentru Steaua, respectul pentru cei care trăiesc zi de zi cu Steaua în suflet, necondiţionat. Pentru că respectăm tot ce ai făcut tu pentru acest club, avem pretenţia de la tine să faci în aşa fel încât Steaua să ni-l ofere la rândul ei, indiferent de rezultate. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti îi urează lui Marius Lăcătuş să devină, în cel mai scurt timp posibil, nu numai antrenorul care va reînnoda şirul trofeelor cucerite de cel mai glorios club al României, dar şi personalitatea care va ajuta Steaua să redevină unul dintre simbolurile de civilizaţie ale fotbalului românesc", menţionează AISS.Sursa:www.mediafax.ro

--------------------------------$tar-GaMe----------------------


Salut Vizitator ! Ai postat pana acum 5 mesaje.
Esti inscris din data de .
Ultima vizita a fost in .
Sa ii uram bun venit lui GarryBlakeney4 , ultimul membru inregistrat!


avatar
Alin
*AdministratoR*
*AdministratoR*

Varsta: : 26/07/2010
Localizare : Cauta prin GPS
Mesaje : 484
Credite : 1129
Varsta : 26

Vezi profilul utilizatorului http://stargame.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum