ex ~thereau~ ,new nick Rapk1d
Salut [b]Vizitator ! Ai postat pana acum 5mesaje.
Esti inscris din data de
.[color=green]
Ultima vizita a fost in .
Sa ii uram bun venit lui GarryBlakeney4 , ultimul membru! Inregistreaza-te si intra in staff-ul nostru![/b]

Mapz

In jos

Mapz

Mesaj Scris de ~thereau~ la data de Dum Aug 15, 2010 2:58 am

Lorencia

Lorencia este o câmpie largă situat in centrul de UM. cavaleri Dark şi vrăjitorii Dark începe cariera lor aici. Datorită copaci înalţi grele precipitaţii şi plante abundă. Este un loc potrivit pentru vânătoare nivel scăzut (1-20) aventurieri.


Nivelul cavaleri Limita Dark şi Dark Wizards s-au născut în acest loc. În cazul în care o zână elf vrea să meargă la Lorencia, ea trebuie să fie peste nivelul 10.
Caracteristici Acesta este locul pe care Cavalerii Dark Wizards şi închis începe o aventură.
Spider Monsters, Budge Dragon, Lich, Bull Fighter, Giant, Hound, Bull Fighter Elite, Warrior scheletul.Noria Noria

Noria, lumea de start a regatului Fairy, este o padure mare situat în estică a continentului UM. Iniţial, a fost o dată Noria populate doar de Zânelor, dar după invazia Kundun lui MU, de schimb între oameni au devenit mai frecvente şi umane de decontare în regiunea a devenit mai pronunţată. personaje de poveste începe toate carierele lor în cadrul Noria. locaţie regiune poate părea banal, dar ca punct de acces pentru Marea de Est şi oraşul subacvatic din Atlans aceasta joacă un rol semnificativ. Chaos Goblin, care creează un produs haos şi Aripi prin Sistemul unic de Chaos, de asemenea, locuieşte aici.


Nivelul Limita teren de Sânziene. Cavalerii Dark şi vrăjitorii Dark ar trebui să fie de cel puţin nivelul 10 să circule liber în Noria.
Caracteristici punct de plecare pentru personaje de poveste. Chaos Goblin se află în acest loc.
Monstrii Scorpion lanţul, Goblin, Golem Stone, Agon, Monster Padure, Goblin Elite, Hunter, Monster Beetle.Devias Devias

Devias este un snowfield situat la nord de Lorencia şi acoperite cu zăpadă perpetuu. Monstrii aici sunt mai puternice decât cele din Lorencia sau Noria aventurieri astfel numai peste 15 leve pot intra Devias. Comandantul breaslă care creează şi gestionează breslelor este, de asemenea, situat în Devias.


Nivelul Limita Un nivel minim de 15 este necesar să se mute.
În cazul în care dispune de un snowfield monştri puternic reşedinţa. Comandantul Guild care gestionează bresle se află aici.
Yeti Monsters, Yeti Elite, Regina Ice, Assassin, Monster Ice, viermi, HommerdDungeon Dungeon

Dungeon este o pestera formidabil situat la nord de Lorencia. Cu un total de 3 nivele, Dungeon este acasa, la Gorgon, o fiară înspăimântătoare care pune în aşteptare pe cel mai scăzut nivel. Multe un aventurier curajos a intrat Dungeon dar foarte puţini s-au întors să-i spun de povestea lor. Datorită nada de comori nespuse în aceste caverne, dar ai grijă, dar Iadul este la câţiva paşi distanţă de ororile care locuiesc aici.


Nivelul Limita Un nivel minim de 20 pentru primul etaj, 40 de la etajul al doilea şi 50 pentru al treilea etaj sunt cerinţele pentru circulaţie.
Caracteristici complicate trei etaje pestera. monştri Strong locuiesc aici.
Monstrii Ghost, The Dark Knight, Cyclops, larva, Archer scheletul, scheletul Warrior Elite, Warrior schelet, Lich Thunder, Spider iad, iad Hound, Bull Poison, Gorgon.Atlans Atlans

Oceanul o dată frumoasa Atlans, a devenit locuita de unul dintre Kundun'd Monstrii mai puternice, Hydra. Hydra chemat apoi monştri mai multe de mare pentru a păzi calea către Tarkan. Atlans este pe partea de sud a Noria şi nu este pentru cei slabi. Comorile Atlans este păzită de Hydra pentru un motiv.


Nivelul limita de caractere la nivel de 60 şi de mai sus pot merge la Atlans ci trebuie să fie 70 şi mai sus pentru a urzeală acolo. Caracterele cu nivelul 5 şi mănuşi de mai sus pot utiliza un înot viteză mai repede, deoarece cursa prin Atlans.
Caracteristici aventurieri puternice pot contesta Hydra şi armata sa de Monsters mării. Desi nu toate vor supravietui comori pentru cei care sunt uluitoare.
Monstrii Bahamut, Vepar, Valkyrie, Bahamut Mare, Valkyrie Argint, Regele Soparla si Hydra.Lost Lost Turnul Turnul

Turnul Lost este un turn imens situat la nord de continentul UM. Pierdut Turnul a fost o dată folosit ca un altar, dar după jefuirea Kundun, a devenit o părăsite rosti. Kundun a alocat diferitelor forme de monştri cumplite la fiecare etaj din acest turn. Balrog, reamintindu-o fiară fault situat la ultimul etaj, care înfloreşte o scyth şi există puţine războinici în ţara UM care pot concura cu el.


Nivelul Limita Un nivel de peste 80 este necesar să se mute. Un nivel peste 100 este necesar pentru al doilea etaj şi un nivel de peste 110 este necesar pentru a treia.
Caracteristici Cea mai mare grad de dificultate, cele mai bune elemente şi comori, la faţa locului de vânătoare prim pentru aventurieri deosebit de puternică. Niveluri de 90 poate deforma la Lost Tower.
Monstrii Vaca Diavolul, Moarte, Moartea Gorgon, Shadow, Shadow Poison, Balrog, Blestemat Wizard, Death Knight.Tarkan Tarkan

Desert MU, Tarkan deţine gazdă la unele din cele mai puternice monştri. Doar câteva parazite la Tarkan să caute comori păzite de Zaikan Death Knight şi grinzi. Rămâne de mulţi războinici care au îndrăznit să Tarkan de călătorie pot fi văzute situată în deşert.


Nivelul Caracterele Limita de nivel 130 şi mai sus pot ajunge la deşertul Tarkan. Caracterele cu un nivel de 140 şi de mai sus pot deforma direct la deşerturile din Tarkan.
Caracteristici Tarkan detine numeroase comori de mare gaurded Zaikan şi Death Knight grinzi.
Monstrii Wolf Mutant, Bloody, roti de Fier, Tantalos, Knight Beam, Zaikan, Beam Death Knight.Icar Icar

Calea pe cer, Icar este unul dintre cele mai dificile hărţi şi numai cele mai înalte niveluri poate supravietui acolo. Fie aripi sau un zbor de montare este necesar să intre pe această hartă. Păzit de Dark Phoenix, doar cele mai puternice echipe o sansa de a ajunge la sfârşitul anului.


Nivelul Caracterele Limita de nivel 170 poate deforma în timp ce de echitatie un zbor de montare sau cu aripi, sau mers pe jos de la 160 în zbor cu un munte.
Caracteristici comori Mare îi aşteaptă pe cei care sunt capabili să învingă gardieni ai cerului.
Monstrii Alquamos, Mega crustă, Regina Ranier, Drakan, Alpha crustă, Phantom Knight, Marea Drakan, Phoenix of Darkness.


Questuri

Defilaţi de împărat ""Defilaţi de împărat", care vorbeşte despre Muren, primul împărat să unifice Mu, se spune ca au fost observate în jurul Lost Tower, Atlans, şi Dungeon.

"Defilaţi a împăratului" este adâncit într-o forţă puternică. Oricine citeşte I se fi binecuvântaţi cu cea în vigoare puternic.

"Trei Comori de Mu"Un record istoric de primul împărat Muren conţine comemorarea de pace prin triumful Muren asupra tuturor şefii militari locali şi de a face acest lucru, unificat continentul în Imperiul UM.

Muren a fost unul dintre cei trei eroi, care a pus capăt haosului adus asupra poporului de invazia Sekneum lui.

După ce imperiul a fost unită, oamenii jurat loialitate faţă de împărat. Unele dintre cele trei comori oferite ca un simbol al lor de loialitate sunt după cum urmează.

artefacte magice pot fi găsite şi sunt numite "Broken Sword", "Lacrima din Elf", şi "Suflet de Wizard".

"Broken Sword" a fost oferit de cavalerii întuneric ca un simbol al curajului lor, loialitate şi dorinţa lor de prosperitate.

"Lacrima din Elf" a fost oferit de elfi ca un semn de jurământ lor de a consolida puterea de elfii şi oamenii.

"Sufletul Wizard" a fost oferit de experţi întuneric ca un simbol al lor de jurământ la puterea lor pentru pace şi libertate a imperiului. Mu de 10 ani, şi extras de la comemorarea recordÃÆ'à pace,  ¢ à¢ à ¢ â, ¬ Å ¡Ã,  ¬ Ã⠀ SA, o |

"Gain Hero Status"Comoara legendara numit "Ring of Glory" este necesară pentru a dobândi binecuvântarea şi puterea Muren. Acesta a manifestat încă o dată prezenţa sa în termen de terenuri afară.

Oricine are "Ring of Glory câştiguri" binecuvântarea Muren. Se spune să fie găsit în deşert, de peste mare.

Într-adevăr, este "Ring of Glory". Uite cum straluceste. Acest inel contine timp si legenda că nu vă puteţi începe chiar de înţeles. Este o binecuvântare că l-aţi găsit!

"Quest pentru Putere"Este posibil că aţi putea fi în măsură să dobândească noi puteri. Comoara legendara numit "Dark Stone, care a fost considerat sacru, împreună cu" Ring of Glory ", face apel la tine.

Dacă doriţi să dobândească putere noi, ascultă-mă cu atenţie. "Dark Stone" care se spune că da războinici nouă putere a fost găsit pe continentul Mu.

Cu "Dark Stone, aveţi posibilitatea să stăpânească o noua abilitate. Este obiceiul fi o sarcină uşoară, dar din moment ce au putut să dobândească "Ring of Glory" ar putea fi posibil pentru tine.

--------------------------------$tar-GaMe----------------------Salut [b]Vizitator ! Ai postat pana acum 5mesaje.
Esti inscris din data de
.
Ultima vizita a fost in .
Sa ii uram bun venit lui GarryBlakeney4 , ultimul membru![/b]
avatar
~thereau~
*FondatoR*
*FondatoR*

Varsta: : 10/07/2010
Localizare : Pascani/Iasi
Mesaje : 563
Credite : 1337
Varsta : 26

Vezi profilul utilizatorului http://stargame.forumhit.ro/forum.htm

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum